Program      Přednášky

Přednášky

V rámci nabitého přednáškového programu se představí jak zahraniční hosté, tak čeští kávoví odborníci. Přednášky budou probíhat během obou festivalových dnů podle následujícího harmonogramu:

Sobota

Přednášková místnost č. 1:

  • (10:30) O kávě od A do Z (interaktivní přednáška) – Jaroslav Slámečka | Candycane coffee (CZ)
  • (11:30) Good coffee hunting: tips and tricks for enjoying specialty coffee in 2018 – Andrew Tolley | Taylor St. Baristas (EN)
  • (13:00) Mechanismy odolnosti rodu Coffea – Jakub Skřivánek (CZ)
  • (14:00) Beseda o Aeropress Movie | European Coffee Trip (CZ)
  • (15:00) Sustainability of coffee production for 2050 – Kraig H. Kraft, Ph.D. | Global Programs Director, World Coffee Research (EN)
  • (16:30) Pražská kavárna. Minulost a současnost – Eva Bendová (CZ)

Přednášková místnost č. 2:

  • (10:30) Workshop Coffee Jóga s Andy – Andy Pavelcová | FIFTFAB Strong (karimatky a kávu s sebou) (CZ)
  • (12:00) Kompostování – Soňa Valčíková ze společensky prospěšného podniku Kokoza (CZ)
  • (13:30) Diskuze na téma „finanční a motivační udržitelnost práce baristy“ – Café Datel, mamacoffee, Jaroslav Slámečka (moderuje Daniel Kolský) (CZ)
  • (15:00) Fyzio pro baristy – Mgr. Aneta Paurová a Bc. Anita Žáčková | CKP Roseta (CZ)
  • (17:00) Vizuální identita kaváren a pražíren – Nelly Orságová (CZ)

Neděle

Přednášková místnost č. 1:

  • (10:30) O kávě od A do Z (interaktivní přednáška) – Jaroslav Slámečka | Candycane coffee (CZ)
  • (11:30) Sustainability of coffee production for 2050 – Kraig H. Kraft, Ph.D. | Global Programs Director, World Coffee Research (EN)
  • (13:00) Beseda o Aeropress Movie | European Coffee Trip (CZ)
  • (14:00) Pražská kavárna. Minulost a současnost – Eva Bendová (CZ)
  • (15:00) Good coffee hunting: tips and tricks for enjoying specialty coffee in 2018 – Andrew Tolley | Taylor St. Baristas (EN)
  • (16:30) Vizuální identita kaváren a pražíren – Nelly Orságová (CZ)

Přednášková místnost č. 2:

  • (10:30) Fyzio pro baristy – Mgr. Aneta Paurová a Bc. Anita Žáčková | CKP Roseta (CZ)
  • (12:00) Kompostování – Soňa Valčíková ze společensky prospěšného podniku Kokoza (CZ)
  • (13:30) Diskuze na téma „finanční a motivační udržitelnost práce baristy – Café Datel, Café Jen, Coffee Source (moderuje Daniel Kolský) (CZ)
  • (15:00) Workshop Kávová kosmetika hrou – Kateřina Polívková | Kosmetikahrou.cz (CZ)
  • (16:00) Workshop Kávová kosmetika hrou – Kateřina Polívková | Kosmetikahrou.cz (CZ)
  • (17:00) Management udržitelné kavárny – Gyuszi Bartók (CZ)

Program pro oba festivalové dny začíná v 10 hodin dopoledne a končí v 18 hodin.

Změna programu vyhrazena.

Sponzoři

Hlavní partneři